Reduceri BeSpecial.ro de Ziua Mamei si a Tatalui

by

Mama! Acea persoana care ne iubeste neconditionat, care lasa totul ca sa fie alaturi de noi; persoana care merita cea mai mare dragoste si apreciere din partea noastra.

Ziua mamei este de regula sarbatorita pe mapamond anual in doua duminica a lunii mai. Circa 70 de state ale lumii au asadar o data comuna pentru aceasta sarbatoare, printre care si Statele Unite ale Americii sau Germania.

Pana in anul 2009, Romania era printre putinele state ale lumii care, in lipsa unei Zile a mamei, a marcat doar Ziua Femeii – 8 Martie, extinzandu-i acesteia aria de semnificatii. Apoi, incepand cu acelasi an, atat ziua mamei cat si ziua tatalui au fost reglementate in Romania prin legea 319/2009 in felul urmator: Ziua Mamei in prima duminica a lunii Mai iar  Ziua Tatalui in a doua duminica a lunii Mai. Rolul acestei initiative este acela de a sublinia importanta fiecaruia dintre cei doi parinti in viata de familie si in universul copilului.

Chiar daca in Romania aceste zile sunt mai putin cunoscute, ele pot constitui o buna ocazie de a consolida relatiile familiale prin oferirea de cadouri (bijuterii argint, accesorii, cosmetice etc) parintilor pe care  ii apreciem cu totii.

Bijuteriile pot fi un cadou inspirat, mai ales daca parintii dumneavoastra au o afinitate pentru accesorizarea personala.

Pentru incurajarea celebrarii zilei unei persoane atat de speciale, magazinul online de bijuterii Bespecial.ro va ofera reduceri de 10%  la toate produsele prin codul de reducere “ziuamt2012”. Oferta este valabila in perioada 27 aprilie – 13 mai 2012, in limita stocurilor disponibile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: